Utfordrer reservene

Liverpools manager Roy Hodgson ber spillerne som vil være i aksjon mot Northampton om å vise at de hører hjemme på Anfield.

The Kop vil få se et helt nytt lag i forhold til det mannskapet som tapte 3-2 i Manchester, hvor Brad Jones og Danny Wilson debuterer og hvor unge spillere som Martin Kelly, Jay Spearing og Dani Pacecho også vil være med fra start. Roy Hodgson gjør det klart at det nå er opp til de som ikke spiller på førstelaget om å vise at de hører hjemme i en klubb som Liverpool FC.

- Du vet hvordan det er utenfor Premier League, uansett om vi snakker topp i Championship eller bunnen av League 2 – spillestilen er fysisk og aggressiv, sier Hodgson til liverpoolfc.tv.

- De spiller direkte, slik de fleste lagene gjør, fortsetter manageren om dagens motstander Northampton. – Vi må være forberedt på at det vil bli spilt mange baller inn i vårt straffefelt. De vil legge press på oss, de er unge og atletiske, og våre speidere har blitt ganske imponert over hva de har sett. De vil gi oss en utfordring, det er ingen tvil om det.

- Vi må vite om spillerne kan stå opp og håndtere slike utfordringer. Hvis ikke, da må du sette det store spørsmålet om de er i stand til å kunne spille for Liverpool i fremtiden.

- Det kan være at de nå vil få mer tid med ballen (enn mot Manchester United) men det vil likevel være en kamp hvor trykket er stort, og vi får se om våre spillere er klare for en slik oppgave. Det er hva vi forlanger av dem, og vi vet ikke svaret før etter kampen er spilt.