Utrecht med respekt for LFC

Trener Ton du Chatinier mener Liverpool er et lag som hører hjemme i Champions League, og som er bedre enn det Celtic som man slo ut. Midtbanespiller Nana Asare skadet.

Ton du Chatinier fortalte på dagens pressekonferanse at man har sett de røde i kampene mot Steaua Bucuresti og Manchester United. Laget har skapt seg et rykte som et meget sterkt hjemmelag, hvor bl.a. sendte skotske Celtic ut etter å ha snudd 0-2 i Glasgow til 4-0 seier på eget gress.

- Vi møter en veldig sterk motstander som vil høre hjemme i Champions League. Med all respekt, men Liverpool er et bedre lag enn Celtic, konkluderte du Chatinier.

- Det laget ville ha vært i toppen av nederlandsk æresdivisjon, svarte han på kommentar om at Liverpool hvilte noen av sine beste spillere i forrige kamp i Europa League mot Steaua.

- Vi har snakket med folk i England og Jan (Wouters med fortid i Rangers) har snakket med Alex McLeish. Vi så Liverpool i kampene mot Steaua Bucuresti og Manchester United.

- Dette er en kamp hvor jeg ikke behøver å vise bilder av Rambo til mine spillere, det å møte et lag som Liverpool er motivasjon nok.

- Jeg er spent på å se på hva mitt lag er i stand til å gjøre, men jeg har ingen frykt.

- Han sa at han aldri ville spare seg i sin fotballkarriere, og det er noe han har levd opp til, sier du Chatinier og tidligere Utrecht-spiller Dirk Kuyt. – Han gir seg aldri. Jeg håper at han i morgen har glemt å ta vitaminpillen sin, fleipet treneren.

Midtbanespilleren Nana Asara er den eneste spilleren som er ute for Utrecht til kampen.

Du Chatinier oppfordret for øvrig hjemmelagets supportere til ikke å bruke fyrverkeri inne på stadion, noe en tidligere har fått advarsel for fra UEFA.