Viktig sesong for Spearing

Jay Spearing har fått spille fire kamper så langt denne sesongen. Han innrømmer at denne sesongen vil få mye å si for hans fremtid i Liverpool FC.

- Jeg håper å få spille noen kamper nå fremover, og få fart på karrieren. Målet er å spille mer regelmessig for førstelaget, og komme i betraktning hos manageren, innrømmer 21-åringen overfor Liverpoolfc.tv.

Scouseren forteller at han nesten daglig får små tips fra Roy Hodgson om hvordan han kan bli en bedre spiller.

- Han snakker om formasjoner, og hva du skal gjøre når laget ikke har ballen. Når vi har ballen, ønsker han at vi skal holde den på bakken og la den gå hurtig. På trening jobber vi mye med den defensive formasjonen. Manageren har vært veldig bra med meg, så jeg er godt fornøyd.

- Jeg fikk mye selvtillit gjennom utlånet til Leicester i fjor, ettersom jeg fikk spille førstelagsfotball hver eneste lørdag og onsdag. Jeg spilte ni kamper på rappen. Jeg flyttet hjemmefra for første gang, så jeg vokste mye på det oppholdet.

- Dette er en meget viktig sesong for min egen del. Jeg behøvde å komme i betraktning tidlig. Alle startet med blanke ark, ettersom vi fikk ny manager. For øyeblikket synes jeg det går bra.