Vil bruke tid på å bestemme seg

Javier Mascherano vil høre hva klubbens fremtidsplaner er før han eventuelt binder seg til ny langtidskontrakt. 3046 billetter på Old Trafford. Seier for Frankrike U19. Tap for Poor.

Tidligere i uken opplyste The Times at Liverpool er i ferd med å tilby Javier Mascherano ny langtidskontrakt. Argentineren vil få klarhet i klubbens fremtidsplaner før han bestemmer seg om han vil sette sitt navnetrekk på en ny avtale.

- Jeg vet ikke hva situasjonen er, sier Mascherano til The Times.

- De har kontaktet oss for å diskutere en ny kontrakt, og min agent vil ha et møte med representanter for klubben de neste dagene.

- Virkeligheten er at jeg er veldig glad i Liverpool og at jeg ønsker å vite hva klubbens planer er. Vi får se, på dette tidspunktet, om jeg kan fornye min kontrakt.

- Det er ikke det at jeg føler meg mer tilpass nå enn jeg gjorde i sommer. Jeg har alltid følt meg hjemme i Liverpool. Alle i klubben har behandlet meg veldig bra. Det er ingenting mer å si på dette stadiet.


3046 billetter på Old Trafford
Liverpoolfc.tv opplyser at Liverpool FC har blitt tildelt 3046 billetter til oppgjøret mot Manchester United på Old Trafford søndag 21.mars klokken 13.30 engelsk tid.

Seier for Frankrike U19
Reservelagsspilleren Chris Mavinga var med i troppen til Frankrike U19 som vant 2-1 mot Ukraina U19 i går kveld. Vi har foreløpig ikke lykkes å få tak i lagoppstillingen.
Oppdatert 15.mars: Mavinga spilte 1.omgang. 

Tap for Poor
Patrik Poor ble byttet ut i det 54. minutt da Ungarn U17 tapte 0-1 borte mot Slovenia U17. Ungarerne ble redusert til ti spillere 13 minutter før slutt.