Vil bygge laget rundt nåværende stamme

Roy Hodgson understreker at Steven Gerrard og Fernando Torres ikke er til salgs og at man ønsker å bygge et lag rundt dagens nøkkelspillere heller enn å søke etter nye.

Så lenge nøkkelspillere som Gerrard, Torres og Mascherano ikke kommer åpent ut og sier at de vil bli på Anfield også neste sesong, vil ryktene svirre om Liverpools nøkkelspillere. Roy Hodgson sier at han har hatt positive samtaler med Steven og Fernando, mens Javier Mascherano så langt ikke har besvart henvendelser fra sjefen. Den ny manageren håper å kunne beholde grunnstammen i laget, og bygge videre på den.

- Jeg har møtt Steven og synes det var en positiv samtale, fortalte Hodgson på en pressekonferanse i Sveits.

- Vi er i en situasjon hvor vi hører at andre lag flørter med våre spillere, men alt er bare rykter.

- Vi vi ikke har hatt er en klubb som har sagt at de vil kjøpe Steven Gerrard. Steven Gerrard er ikke til salgt, noe jeg gjorde klart overfor ham.

- Jeg har sagt til ham at jeg støtter klubbens linje om at vi ikke ønsker å selge våre beste spiller og dermed må bygge opp laget på nytt.

- Vi ønsker å bygge et lag rundt disse spillerne. Han forstår vår posisjon, men klubber kan hvis i ørene til spillere og komme med løfter. Det skaper uro rundt klubben og spillerne, men er ikke noe vi kan gjøre noe med.