Vil fortsatt drikke vin med Ferguson

Selv om Roy Hodgson er utnevnt som ny manager i Liverpool, vil han fortsette å drikke vin med Alex Ferguson. selv om han må gjøre det i skjul. Ashley Young topper ønskelisten?

Venn med Ferguson
Roy Hodgson er klar over rivaliseringen mellom Liverpool og Manchester United. Nå gjør han det klart at han faktisk har et godt forhold til erkerivalens manager, Alex Ferguson.

Hodgson og Ferguson er gode venner og den nye Liverpool-manageren insisterer at vennskapet ikke vil bli berørt av det som er den største rivaliseringen i engelsk fotball. Tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez hadde et heller dårlig forhold til skotten. Men den engelsk-skotske relasjonen i kampene mellom United og Liverpool ser ut til å bli bedre.

Erkerivalene har begge 18 ligamesterskap og Hodgson sier til The Sunday Express at dersom Ferguson når 19 først, vil ikke det ha noe å si på vennskapet.

- Jeg vet at Alex ikke akkurat er Liverpool-fan, så jeg er litt bekymret over mitt forhold til ham, sier han spøkefullt til søndagsavisen.

- Jeg håper virkelig at han tilgir meg for at jeg nå har dratt nordover og skrevet under for Liverpool. Forhåpentligvis kan vi fortsette å møtes over et glass vin også i framtiden. Men kanskje må vi ta framtidige glass i hemmelighet.

Hodgson sier at han er av den oppfatning at klubber skal ha kamper og slag mot klubber, ikke managere mot managere. Han sier samtidig at han vil bringe de gode tidene tilbake til Liverpool, ved å få tilbake gamle tradisjoner på banen.

- Jeg ønsker å gå tilbake ting og spillemønster som Liverpool ble berømte for i tidligere tider. "Pass and move", spill og beveg deg, det var alltid suksessoppskriften, sier Hodgson.

Ashley Young topper ønskelisten?
Tabloidavisen Mail On Sunday mener å vite at Roy Hodgson har Aston Villas Ashley Young topper ønskelisten i sommer. Young kom fra Watford i en overgang til ti millioner pund i 2007.

Avisen sier at Hodgson nå skal ta kontakt med Martin O`Neill for å sjekke tilgjengeligheten til Young, som ikke ble med i den engelske VM-troppen.

Hodgson sier til avisen at det er viktig å bringe inn engelskfødte spillere til troppen