Vil ikke la Riera-saken ødelegge

Rafael Benitez og Daniel Agger vil ikke la oppstyret rundt Albert Rieras uttalelser ødelegge for lagets forberedelser til søndagens kamp mot Manchester United.

Rafael Benitez har uttalt at han er svært skuffet over Albert Rieras kritiske kommentarer om Liverpool og Rafa selv. Han vil imidlertid ikke la uttalelsene ødelegge for forberedelsene til kampen mot Manchester United på søndag.

Riera har forsøkt å dempe noe av oppstyret rundt kommentarene han ga til en spansk radiostasjon, der han kritiserte sin manager og omtalte Liverpool FC som et "synkende skip".

- Jeg ønsker ikke å skape trøbbel for vår manager. Jeg ønsker ikke å ha ham som fiende. Det eneste jeg ønsker er en forklaring på hvorfor jeg ikke spiller fotballkamper, sier Albert Riera til Cadena Ser Radio Station i Spania.

Liverpool-vingen har blitt utestengt i to uker, og får ikke melde seg til tjeneste igjen før tidligst på mandag. I tillegg skal han ifølge rapportene ilegges en bot.

Rieras lagkamerat, Daniel Agger, sier at spanjolens uttalelser ikke har destabilisert Liverpool-garderoben. Spillerne har vært profesjonelle nok til å holde fokus og gjøre jobben de er betalt for.

- Vi hadde en kamp å konsentrere oss om, så vi bekymrer oss ikke om uttalelser i media, sa dansken til lokalavisen Daily Post etter Rieras utbrudd som preget overskriftene bare timer før 3-0-seieren over Lille.

- Det er viktig for hele laget å fokusere på kampen, spesielt når kampen er så viktig som Lille-kampen var. Vi trenger ikke å bekymre oss om alt rundt oss, vi trenger å være sammen, sier Agger.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard har støttet Rafael Benitez sin manager-stil og sier at han er den eneste som har rett til å komme med kommentarer om lagets spill.