Villa passerte Liverpool igjen

Aston Villa vant 2-0 borte mot Hull i sin hengekamp, og passerte dermed Liverpool på tabellen. De røde er dermed nede på sjuendeplass igjen.

Kveldens resultat innebærer at Aston Villa er oppe i 61 poeng, mens Liverpool står med 59 poeng, når begge lagene har tre kamper igjen å spille.

Villa tok ledelsen allerede etter 13 minutters spill på Kingston Communications Stadium i kveld. Gabriel Agbonlahor var målscorer etter forferdelig forsvarsspill av vertene. Hull hadde en megasjanse til å utlikne 12 minutter senere, men Kilbane misset. Villa la på til 2-0 etter 75 minutter, da James Milner satte et straffespark i mål etter at han selv ble felt.

Kampen ble ellers preget av en stygg hodeskade på Hulls Jan Vennegoor av Hesselink, som måtte bæres av banen tidlig i andre omgang etter å ha skallet sammen med Richard Dunne. Det førte til at det ble spilt hele 10 minutter tilleggstid.