Voronin klar for Dynamo innen søndag?

Dynamo Moskva forventer å fullføre £2M-kjøpet av Andriy Voronin innen deres tropp reiser til Belek i Tyrkia på treningsleir kommende søndag.

Forhandlingene mellom Voronin og Dynamo skal være kommet langt, og den russiske klubben håper altså at alt er i boks før helgen er omme.

CSKA Moskva og Zenit St Petersburg kom også med forespørsler på Voronin, men Dynamo hadde det beste tilbudet i sin streben etter å finne en erstatter for spissen Alexander Kerzhakov, som er på vei tilbake til Zenit.

Ifølge Daily Mail skal Voronin ha spurt Evertons sommerkjøp, russiske Diniyar Bilyaletdinov, om hjelp til å finne en passende bolig i Moskva. Everton-spilleren, som forlot Lokomotiv Moskva i august, skal ha anbefalt en eiendomsmegler for ukraineren.

Dynamos sportsdirektør, Konstantin Sarsania, bekrefter at klubben er i ferd med å kjøpe en utenlandsk spiss.

- Jeg har mottatt noen veldig gode tilbud, og alt vil være bestemt snart, siteres Voronin selv.

Ukraineren har gjort seks mål på 40 kamper for Liverpool etter Bosman-overgangen fra tysk fotball for to og et halvt år siden.

- Det har vært en del merkelige kommentarer omkring hva jeg har oppnådd på fotballbanen. Jeg foretrekker å svare på kritikken ute på banen. Trenere som har vunnet VM og Europacuper ser kanskje på det jeg har oppnådd som ubetydelig, men jeg tror jeg fortsatt kan oppnå en del på fotballbanen, noe jeg håper å bevise i min nye klubb, uttaler Voronin.