Vulkanaske stopper Torres

Fernando Torres var tilstede under minnestunden på Anfield i går. I dag skulle han ha reist tilbake til Spania for en ny sjekk av kneet, men ser til å bli stoppet av vulkanutbruddet på Island.

Vulkanaske fra Island medfører som kjent at luftrommet over Nord-Europa er stengt. Ingen flygninger inn og ut av Storbritannia får også konsekvenser for Fernando Torres og Liverpool FC. Torres får nemlig ikke reist tilbake til Barcelona for å få gjennomført nye tester av sitt skadde kne av spesialisten Ramon Cugat.

Liverpool Daily Post melder at det var meningen at Torres skulle fly tilbake til Spania i dag for ytterligere tester. Avisen skriver også at Liverpools medisinske stab frykter at sesongen kan være over for stjernespissen.

Torres oppsøkte som kjent Cugat tidlig denne uken, men returnerte til Merseyside på onsdag. I går var han tilstede på minnegudstjenesten på Anfield, for å markere 21-årsdagen for Hillsborough-tragedien.

Daily Post melder at tester utført av Liverpools medisinske stab ikke gir noe entydig resultat, og derfor var det meningen at Torres skulle returnere til Spania i dag. Men det forutsatte at det britiske luftrommet ble åpnet igjen, noe som ikke ser ut til å skje.

Lokalavisen skriver at det nå er nesten sikkert at Torres ikke spiller mandagens kamp mot West Ham, og mener også at det er svært tvilsomt om han kan spille mot barndomsklubben Atletico Madrid på torsdag.