Werner planlegger preseason-tur til Asia

Liverpools nye styreformann, Tom Werner, mener det er viktig å tekkes det asiatiske markedet, og planlegger at laget skal ha en preseason-tur til Asia i sommer.

- Vi planlegger en tur til Asia i sommer. Liverpool er en stor klubb i Asia, og vi ønsker å ekspandere der, uttaler Werner til BBC Sport.

- Klubben har potensielt millioner av fans på det kontinentet. Jeg tror våre inntekter i Storbritannia vil vokse, men det er også store muligheter globalt, legger han til.

Werner oppfordrer også supporterne til å være tålmodige, og ikke forvente kjappe løsninger på problemene som de forrige eierne stelte i stand for klubben.

- Jeg tror fans er utålmodige av natur, og med rette. Men det er viktig for oss å bygge et system, og hente inn flere spillere enn vi har gjort de siste årene, slik at vi kan utvikle oss innenfra. Det er ikke noe du klarer å fikse umiddelbart, sier han.

- Når vi forbedrer troppen denne sesongen, må vi samtidig ha det som er best for klubben på lang sikt i tankene.

Werner ønsker ikke å komme med noen lovnader om når Liverpool begynner å vinne sølvtøy igjen.

- Jeg ønsker ikke å bli sitert på eksakt hvor lang tid det vil ta, men vi legger opp til stødig fremgang. Vi er i en veldig tøff liga, men vi ønsker å bli best, sier han.

- Du føler at du er en del av noe veldig spesielt når du er på Anfield og føler intensiteten til klubbens fans. Vi vil bringe trofeer til premieskapet. Det lover jeg. Men jeg vet ikke når vi vil innfri den lovnaden. Men vi vil innfri den.