Wigan legger nytt gressteppe

Wigan Athletic bekrefter at det skal legges nytt gressteppe på DW Stadium. Arbeidet skal være fullført til Liverpool kommer på besøk mandag 8.mars.

Nytt gressteppe skal legges på DW Stadium i slutten av måneden. Det bekrefter Wigan Athletic. Gresset var i en forferdelig forfatning i gårsdagens kamp mellom Wigan og Tottenham. Kraftig snøfall, ødelagt undervarmesystem og sesongåpning for rugby league-laget Wigan Warriors har bidratt til å ødelegge banen.

- Banen vil bli lagt på nytt de kommende ukene. Vi arbeider med problemet, uttaler en talsmann for Wigan Athletic til BBC Sport.

Banemester Ian Forshaw og hans mannskap vil komme i gang like etter Wigan Warriors' Super League-kamp mot Catalans Dragons 26.februar. Arbeidet vil også bli utført om natten for å få banen klar til den neste Premier League-kampen på stadion, mot Liverpool mandag 8.mars.

Wigan Warriors hadde spilt to hjemmekamper på rad, 5. og 12. februar, før Tottenham kom på besøk i går. En klubbtalsmann for Wigan Athletic tilbakeviser at rugby er problemet.
- Det har absolutt ingenting å gjøre med rugby league-klubben. Det er helt irrelevant.

- Forholdet vi har til Wigan Warriors er fint. Vi har vært på denne banen i elleve år, så det er knapt et nytt problem.

Wigans neste Premier League-møte før nytt gress blir lagt er bortekamp mot Birmingham på lørdag.