Wijnaldum linkes

Nederlandsk presse melder at Liverpools speidere følger Feyenoords unge høyreving, Georginio Wijnaldum. 19-åringen har Dirk Kuyt som sitt store forbilde. Torres håper på Arsenal.

Det er Voetbal Centraal om hevder at Liverpool vurderer å hente Feyenoord-vingen Wijnaldum til sommeren. Det påstås at den nederlandske klubben verdsetter spilleren til £8M.

Det meldes at Liverpool har fulgt spilleren i halvannet år, og det spekuleres nå i at Wijnaldum vil gjøre som sitt store forbilde, Dirk Kuyt, nemlig å forlate Feyenoord til fordel for Anfield-klubben.

- Dirk Kuyt er mitt forbilde. Han forlot Feyenoord når han var på topp. Det er nok ikke så lenge før jeg forlater Feyenoord heller, siteres Wijnaldum.

Georginio Wijnaldum ble født 11.november 1990. Han har spilt 64 kamper for Feyenoords førstelag, og har gjort 7 mål på disse. Han har ungdomslandskamper både på U17, U19 og U21-nivå for Nederland. Han kom til Feyenoord fra Sparta Rotterdam som 14-åring i 2007. Han var bare 16 år og 148 dager gammel da han debuterte for Feyenoords førstelag, som den yngste gjennom tidene.

Wijnaldums kontrakt med Feyenoord utløper sommeren 2012.

Torres håper på Arsenal
Fernando Torres håper at Arsenal vinner ligaen, nå som Liverpool ikke har sjanse til å gå til topps, og mener at Arsene Wenger og hans mannskap fortjener tittelen.

- Jeg håper at Arsenal blir ligamestere. De har det letteste programmet igjen av de tre i teten. Wenger fortjener å vinne en tittel for arbeidet han har lagt ned over flere sesonger, skal Torres ha uttalt til fransk TV ifølge Daily Mail.