Wilson håper på spilletid

Danny Wilson ser frem til sin første sesong i Liverpool FC. Han innser at han bare er 18 år og har mye å lære, men håper likevel at han kan få noen kamper og spilletid den kommende sesongen.

Danny Wilson hadde en fantastisk debutsesong i skotske Premier League, hvor han var med å hjelpe Rangers til å vinne tre titler, og samtidig vinne begge prisene for årets unge spiller i Skottland. I Liverpool vil 18-åringen kjempe med Jamie Carragher, Martin Skrtel, Daniel Agger og Sotirios Kyrgiakos om to stopperplasser, og han innser at han enda er ung og må lære.

- Målet mitt for denne sesongen er å få noen kamper, og å være rundt førstelaget. Jeg er i førstelagstroppen akkurat nå, og jeg har planer om å bli der. Treningen her er annerledes, men det er noe jeg trives med. Det er mye defensivt fokus, og det vil hjelpe meg, Jeg er bare 18 år og må fortsatt lære, sier Wilson til Liverpoolfc.tv.

- Du har det å være tålmodig, og så har du det å bare lene deg tilbake og akseptere det. Jeg ønsker å spille meg inn på førstelaget så fort som mulig, men det er managerens avgjørelse. Som barn drømmer alltid om å spille i England for en storklubb, og at det skulle skje for meg bare 10 måneder etter min debut er utrolig. Det er mer enn hva jeg håpte på, men jeg har ikke gjort noe enda. Det er viktig å holde beina på bakken, og familien min ville aldri tillat meg å ta av.

- Jeg ønsker å utvikle meg, og jeg ønsker å bli så god jeg bare kan. Det vil jeg ikke bli om jeg er en idiot, men om jeg fortsetter å jobbe hardt.

- Jeg kunne vært lykkelig i Rangers om Liverpool ikke kom med et tilbud, men med en gang de var interesserte begynte jeg å tenke, og fant ut at det var der jeg helst ønsket å være. Det var et tilbud jeg ikke kunne avslå. Dette er en toppklubb, og slike sjanser får du ikke hver dag. Jeg ville ikke sitte der om noen år og tenke at jeg kunne ha gått der. Jeg ønsket å utfordre meg selv, og ikke bekymre meg for hva som kunne ha vært, avsluttet Wilson.