Wilson skal være tålmodig

Danny Wilson er glad for å ha spilt sin første kamp for Liverpool, men har ikke satt seg noen målsetting om hvor mange opptredener han vil ha kommende sesong. Forventet ikke å bli involvert så tidlig.

Danny Wilson spilte for Liverpool for første gang i treningskampen mot Borussia Mönchengladbach. 18-åringen ble hentet fra Rangers for £2M i sommer, men overgangssummen kan øke til £5M avhengig av diverse kriterier. Midtstopperen debuterte forrige sesong for Rangers, der han var med å spille Champions League og gikk til topps i de skotske kåringene av ”Årets spiller” stemt frem av både journalistene og spillerne selv. Foran kommende sesong har han beina godt plantet på jorden og har ikke satt seg som mål hvor mange kamper han ønsker å spille for Liverpools førstelag.
- Jeg har ikke så høye forventinger denne sesongen. Jeg skal bare forsøke å bevise hva jeg er god for, sier Wilson til Liverpool Daily Post.

- Jeg prøver å ikke sette for mange målsettinger for meg selv. Jeg ønsker bare å finne meg til rette så fort som mulig og gi manageren noe å tenke på, men det vil bli opp til ham hvor mange kamper jeg får. Målsettingen min er å være der eller der omkring.

Noen mener Wilson kanskje har reist for tidlig fra Rangers, men spilleren selv legger slikt til side.
- Jeg antar det er litt av det, men jeg er her for min egen del. Folk vil alltid ha sine egne meninger, og det er min jobb å bevise at de tar feil. Forhåpentligvis kan jeg klare det.

Wilson spilte andre omgang på stopperplass mot Borussia Mönchengladbach etter at han erstattet Jamie Carragher i pausen.
- Det var stort. Det var min første kamp, og det var noen nerver i forkant. Men jeg følte meg komfortabel da jeg komme inn. Jeg har spilt sammen med guttene i over en uke. Jeg begynner å føle meg som en del av det.

- Det var fint å være involvert så tidlig. Jeg forventet det egentlig ikke. Å få mine første 45 minutter er noe jeg kan bygge videre på de neste ukene. Men jeg tror det er litt tidlig for meg å tenke på å komme inn på førstelaget på torsdag i Europa League-kampen (mot Rabotnicki).

- Jeg har flyttet til Liverpool. Jeg har ikke sett mye av byen fordi jeg har trent og vært av gårde med laget. Men jeg skal forsøke å se litt av den nå. Alle sier at det er en så flott by. Jeg har sett det allerede. Folk sier at det er som Glasgow, så forhåpentligvis er det like hyggelig.

- Jeg har truffet på noen få supportere på trening, og de har vært meget støttende, så forhåpentligvis kan det fortsette.