Wisdom ute i tre måneder

John McMahon får ikke stille med sine sterkeste kort, når reservelaget spiller borte mot Sunderland i kveld. Midtstopper Andre Wisdom har ødelagt et kne, og er ute i tre måneder, samtidig som McMahon også må klare seg uten en rekke andre skadede spillere.

Troppen til kveldens reservelagskamp er betraktelig redusert, både på grunn av skader og utlån, samt fordi flere av de faste reservelagsspillerne kommer til å bli inkludert i førstelagets tropp til Europa League-kampen mot Napoli.

Kveldens reservelagskamp blir vist direkte på LFC TV fra klokken 20.00. Spillere som Andre Wisdom, Nikola Saric, Gerardo Bruna, Alex Cooper og Michael Roberts er alle ute med skader, mens Tom Ince og Stephen Darby forsvant på utlån til Notts County i går.

Summa summarum betyr dette at McMahon må stille med et relativt urutinert mannskap mot Sunderland.

- Saric er fortsatt ute etter et benbrudd, mens Andre Wisdom også er langtidsskadet, etter at han pådro seg en båndskade i kneet da han kolliderte med en annen spiller under spill for England. Han vil være ute i opptil tre måneder, opplyser McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Gerardo Bruna vil være ute en uke til, og Michael Roberts er også skadet, og vil være ute i kanskje 10 dager. Alex Cooper er også skadet, så vi står igjen ribbet til skinnet, legger han til.

- Vi reiser til Sunderland sterkt redusert, men dette er en mulighet for noen av de andre guttene til å ta vare på sjansen de får, sier McMahon videre.

Liverpool leder faktisk sin gruppe i årets reserveliga, trass i at de har vunnet bare en av sine seks første kamper. De leder imidlertid kun på målforskjell på kveldens motstander, Sunderland. Begge lag har sanket seks poeng fra de seks første kampene.

- Det er en merkelig situasjon. Det virker som lagene i de andre gruppene slår alle lagene i vår gruppe. Vi topper gruppen med seks poeng etter seks kamper, men det reflekterer på ingen måte spillet vårt. Vi har spilt noen gode og noen dårlige kamper. Det er en tøff liga, og det blir en tøff kamp i kveld, sier McMahon.

- I fjor husker jeg vi vant 1-0 på en dårlig og humpete bane, da vi spilte borte mot Sunderland. Jeg tror det var Lauri Dalla Valle som gjorde seiersmålet i en jevn kamp. Vi forventer en jevn kamp også i kveld, avslutter han.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.