“Søker venstreback og midtstopper”

Tony Barrett skriver i en blogg på Liverpools hjemmeside at Kenny Dalglish fortsatt vil søke å hente inn forsterkninger til forsvaret, etter at man har først har fått ut overflødige spillere i troppen.

Tony Barrett er journalisten i The Times som følger de røde fra Anfield. I en blogg på liverpoolfc.tv mener han at Kenny Dalglish nå har en venstreback og en midtstopper øverst på ønskelisten, men antyder samtidig at dette kan ble eventuelle kjøp som vil bli forsøkt gjort mot slutten av transfervinduet. Først er det viktig å slanke troppen.

“En har en bestemt følelse av at Kenny Dalglish vet nøyaktig hva som behøves før transfervinduet stenges på den siste dagen i august. Liverpools manager har allerede prøvd, riktignok uten suksess, å hente en midtstopper og en venstreback i sitt forsøk på å styrke sin tropp. Han vil gjenoppta sin jakt etter forsterkninger så fort han har greit å selge unna et antall spillere som ikke spiller regelmessig.”

De spillerne som Dalglish ikke lyktes å få tak i var Phil Jones og Gael Clichy, som gikk til henholdsvis Manchester United og Manchester City. Jose Enrique (bildet) er en annen som Liverpool lenge har vært satt i forbindelse med, men så langt virker det som at Newcastle har forlangt en for høy pris i forhold til hva de røde er interessert i å betale.