“Suarez har førsteprioritet”

Journalist Guillem Balague mener at Luis Suarez er øverst på ønskelisten til Damien Comolli i søken etter angripere, og at spissen ville vært ideell for de røde. Michael Laudrup sa nei til LFC.

På sin egen webside skriver Balague at muligheten til å sikre seg Suarez ikke vil være over selv om det går lengre enn “fristen” til Ajax 29. januar, og at nederlenderne skal forlange £21M og ikke de fantasisummene som har hersket i pressen.

“Personlig mener jeg at Luis Suarez vil være et ideelt kjøp for Liverpool slik situasjonen er nå. Suarez er lik David Villa når det gjelder spillestil, og han kan spille både bak en spiss, ute på kanten og sammen med en nr.9. Han vil derfor passe perfekt sammen med Torres.

Dette er en av årsakene til at Damien Comolli har Suarez øverst på sin ønskeliste for angripere. Det er riktig at Ajax har gjort det kjent at de prøver å sette en deadline denne helgen, men Liverpool tror det kun dreier seg om forhandlingstaktikk da slike ultimatum sjelden eller aldri blir opprettholdt. Selv om et bud ikke skulle komme innen helgen er over, hvis Liverpool skulle by nær prisen til Ajax på £21M, er følelsen at det kan være muligheter til å forhandle helt opp til 31.januar. Liverpools hånd er styrket ved det faktum at spilleren er desperat etter å komme til Liverpool.”

I en artikkel i den spanske avisen AS, skriver den samme Balague at Michael Laudrup ble tilbudt en stilling som assistent til Roy Hodgson i sommer. Laudrup skal imidlertid ha avslått med begrunnelse at han ikke ønsket å være en nummer to.