- Å bygge ut er for komplisert

Tidligere chief executive i Liverpool FC, Rick Parry, sier det var for komplisert å bygge ut Anfield tidligere, og tror fremdeles ny stadion er det beste alternativet.

Rick Parry jobbet med Liverpools stadionplaner i årevis da han var daglig leder i klubben, og opprinnelig var deres plan også å bygge ut Anfield.

- I utgangspunktet så ønsket vi å bygge ut Anfield, og vi hadde alltid håp om at det var mulig, men det var for mange komplikasjoner. Tanken på å bygge nytt ble mer og mer attraktivt etterhvert som vi studerte alternativene, sier Parry i et intervju med Sportsweek på BBC Radio Five Live.

- Jeg kan ikke forestille meg hva som har forandret seg så voldsomt som gjør at du enkelt kan komme til en annen konkusjon, men jeg sitter ikke på den nyeste informasjonen som de nåværende eierne har.

- De nye eierne har vært veldig smarte som ikke har gitt falske løfter om planene sine. De har tatt sin tid for å studere alternativene i fred og ro. For dem er det viktigste å sikre at stadion gjør det den er ment til å gjøre - å sikre den finansielle fremtiden for klubben, og ikke være et prestisjeprosjekt.

- Det er imponerende av dem å ta sin tid for å forsikre seg om at de velger det riktige alternativet. Alle supporterne er spent og gleder seg til den nye sesongen. Eierne håper på en topp fire-plassering, og John Henry sa det forrige uke.

- At det er store forhåpninger i Liverpool er ikke noe nytt, og ingen vet det bedre enn Kenny Dalglish. Han har opplevd de største tidene i Liverpool, og forstår at det som er forventet er suksess på banen, avsluttet Parry.