- Adam bør være fast inventar på landslaget

Kenny Dalglish mener at Charlie Adam, som vil spille sin 13. landskamp i morgen, er så god at det skotske landslaget bør bygges rundt ham. Liverpool-manageren uttaler seg om saken dagen før Skottland møter Tsjekkia til EM-kvalifiseringskamp på Hampden Park.

- Charlie har alltid slått utmerkede pasninger, og det tror jeg alle har sett bevis på i våre kamper så langt denne sesongen. Han slo noen vidunderlige pasninger på Anfield mot Bolton og scoret også, uttaler Dalglish til Daily Mail.

- Han jobber også hardt. Det skorter ikke på innsatsen, verken på trening eller i kamper. Jeg er meget godt fornøyd med ham. Det er bra for Skottland at de nå har en del karer som spiller regelmessig i Premier League i England, legger han til.

- Jeg snakker om spillere som Darren Fletcher i Manchester United, Charlie i Liverpool, og James Morrison i West Bromwich. Charlie kom inn i Liverpool-troppen og fant seg til rette med en gang. Han er god både på og utenfor banen. Jeg har sett ham snakke med pressen, og han sier fornuftige ting. Han er moden for alderen, og har de riktige holdningene.

- Charlie trengte en miljøforandring for å få fart på karrieren, og den fikk han da han forlot Rangers og dro til Blackpool. Han måtte vise karakterstyrke, men han tok vare på sjansen han fikk av Ian Holloway. Han forbedret seg mye i Blackpool.

- Charlie fikk en fantastisk start på sin Premier League-karriere i Blackpool i fjor, og jeg tror alle la merke til ham. Jeg var på det tidspunkt allerede klar over ham, fra hans tid i Rangers. Jeg har alltid visst at han hadde et bra talent, og vi ønsket å hjelpe ham med å utvikle det videre her på Anfield.