- Adam er en type Liverpool har manglet

Gary McAllister mener Charlie Adam er en spillertype Liverpool har manglet. Han tror midtbanespilleren vil finne seg fort til rette i nye omgivelser.

Charlie Adam ble Liverpool-spiller i forrige uke, og det er store forventninger til hva skotten kan tilføre Liverpools midtbane. Hans landsmann og tidligere assistentmanager i Aston villa, Gary McAllister, tror nyervervelsen kan gi Liverpool en ny dimensjon på midtbanen.

- Vi prøvde å få Charlie til Villa også ettersom han var en spiller vi så kunne tilføre oss noe vi ikke hadde. Han er også i en god alder, men kan utvikle seg, sier Gary McAllister til LFC Weekly.

- Vi så på Charlie som en playmaker og en dødballtaker. Han er en som virkelig tar ansvar, en general på midtbanen.

- Charlies dødballer er av beste kvalitet. Han er en pasningspiller også, en som vil variere mellom korte og lange pasninger. Liverpool har kanskje manglet slik variasjon fra dypt i banen de seneste sesongene. Jeg er sikker på at supporterne vil verdsette ham umiddelbart. Dere kan bare se på hvilken umiddelbar innflytelse han fikk i Blackpool etter at han forlot Rangers for å se at han er en som tilpasser seg fort til nye omgivelser.

McAllister tror Charlie har vokst på perioden som kaptein for Blackpool.
- Hver gang jeg så ham spille for Blackpool forrige sesong, var han en av de, om ikke den, mest innflytelsesrike spilleren på laget så vel som på banen.

- Han krevde å få ballen hele tiden mot høyt profilerte spillere, og han var ikke redd for å vise sine egenskaper. Det viser at han har stor tro. Han var Blackpools kaptein, ballfordeler, frisparktaker, hjørnesparklegger og straffeeksekutør. Han var deres viktigste spiller.