- Alle er skadefrie

Kenny Dalglish bekreftet på dagens pressekonferanse at han har en fulltallig tropp å velge fra foran møtet med Man Utd. Manageren holdt kortene tett til brystet angående startplass for Steven Gerrard.

Den engelske pressen ville naturlig nok vite om det er Stevie G som skal lede de røde i lørdagens store oppgjør på Anfield, men ikke overraskende var ikke Dalglish villig til å røpe noe i den forbindelse.

- Vi vurderer situasjonen til Steven fortløpende. Vi er fornøyd med hans utvikling og han har gjort det fantastisk bra som har kommet tilbake slik han har gjort etter sin operasjon. Hvis det blir vurdert slik at han er i god nok form til å starte er jeg sikker på at han vil være klar til kamp. Vi har imidlertid ikke begynt å tenke på hvem som skal starte neste kamp.

- Jeg tror alle er klare, svarte Kenny Dalglish videre på et spørsmål om Martin Kelly vil være tilgjengelig etter å ha fått problem med sin hamstring for England U21. Det vil da også bety at spillere som Daniel Agger, Glen Johnson og Fabio Aurelio er tilgjengelige.

- Så vidt jeg vet er alle friske, men det er bare torsdag, gjentok en manager med pokerfjes på nytt spørsmål om han endelig hadde en komplett spillerstall å velge fra til kampen mot Man U. – De tre fra Sør-Amerika er kommet tilbake og er i orden.