- Andy må svare på banen

Kenny Dalglish gjentar at midtstopperen Kaka hos Braga skulle vært straffet etter en bevisst albue, men at det nå er viktig at Andy Carroll bruker sin energi riktig. Usikkert om Lucas kan spille?

Liverpools manager kritiserte i går albuen som den store midtstopperen Kaka plantet i ansiktet på Andy Carroll mot slutten av kampen i Braga i forrige uke, og var enda krassere da han snakket med de engelske morgenavisene i etterkant av den fjernsynsoverførte pressekonferansen på Melwood.

- Hvis dette hadde vært en av våre spillere, eller en som var britisk, ville det ha blitt opprør. Likevel har vi ikke hørt mye om det siden, forklarer Dalglish.

- For noe som var så overlagt som det, må da UEFA kunne gi straff i etterkant?
- De er ikke dommere, eller er de det? Kenny er lite imponert over de ekstra dommerne som i Europa står ved hver sin dødlinje. – For å være ærlig, jeg har aldri sett de influere i noen av de kampene jeg har overvært.

- Hvis man ikke har sett det, må det være helt klart at en kan bli straffet i ettertid, fortsetter Kenny Dalglish som i sin tid var ute av spill i lang tid etter å ha fått brukket kjeven fra en albue av Kevin Moran hos Manchester United.

- Jeg vet hvor farlig det kan være, og ikke bare fordi det skjedde med meg. Det er en ting å gå opp i en duell å beskytte seg selv, det er noe helt annet å gjøre det for å skade en motstander. Dette var for å skade Andy.

- Det han gjorde i forrige uke, som var å beholde roen, er ham til stor heder. Nå er det beste for Andy å svare tilbake ved å være på vinnerlaget. Den beste måten for oss å utrykke vårt sinne på vil være å få til et godt resultat.

Ifølge Daily Mirror er Lucas usikker til kveldens kamp da hans kone er nær forestående en fødsel.