- Andy vil bygge videre på dette

Stewart Downing spår at lagkamerat Andy Carroll vil finne scoringsformen etter at geordien gjorde sitt første ligamål for sesongen i lørdagens Merseyside-derby. Nå ser vingen frem til kampen mot Manchester United.

- Andy har kommet igang nå, og det er vi alle glade for. Han har gjort det bra i det siste, selv om han ikke har scoret. Nå fikk han sin scoring, noe som vil være en stor bonus for ham, og det vil være ekstra spesielt for ham at den kom i lokaloppgjøret, uttaler Downing til Liverpool Echo.

- Han fortjente scoringen etter innsatsen han har lagt ned, og det var en flott avslutning. Andy er en kvalitetsspiss, og jeg er sikker på at han vil bygge videre på dette. Det var et svært viktig mål han scoret, og det var en stor seier for oss, legger vingen til.

- I pausen sa Kenny til oss at vi skulle fortsette å holde tempo på pasningsspillet, og at vi ikke måtte prøve å gjøre ting annerledes bare fordi de var redusert til ti mann. Han sa at dersom vi klarte å holde tempoet oppe ville åpningene komme. Mot slutten av kampen kunne man merke at de gikk trøtte, noe som medførte at vi fikk større rom å boltre oss i. Guttene skal ha honnør for at vi klarte å dra fordel av dette til slutt.

Nå står en ny viktig kamp for døren mot Manchester United på Anfield den 15.oktober. Downing tror ikke oppholdet frem til da på grunn av landskamper vil bryte den fine rytmen som Liverpools lag nå ser ut til å ha funnet.

- Det betyr mye for fansen at vi vant på Goodison, men hovedsaken var at vi tok alle tre poengene. Vi har vist karakterstyrke ved å slå tilbake etter tapene for Stoke og Tottenham. Nå har vi to seire på rad. Vi trengte det for å henge med tetgruppen. Det var en god prestasjon fra vår side.

- Formen er god når vi nå tar en pause på grunn av landslagsfotball, og vi må sørge for at vi tar opp igjen tråden når vi er tilbake etter landskampene. Kampen mot Manchester United blir tøff, men vi ser frem til den. Klarer vi å spille som vi har gjort nå, har vi en god mulighet til å slå hvem det skal være. Vi håper vi kan se tilbake og si at dette landskampavbrekket gjorde oss godt.