- Argentina har presset på seg

Luis Suarez frykter ikke lørdagens kvartfinale mot favoritten og vertslandet Argentina i Copa America. Resten av kvartfinaleplassene avgjøres i natt, hvor Brasil og Lucas er involvert.

Det var neppe den motstanderen de håpet på som første hinder i cupspillet, men Luis Suarez mener at Argentina har presset på seg og kan være sårbare i forsvar foran storkampen i Santa Fe. Uruguay mot vertslandet med Lionel Messi i spissen kunne vært en finale, men nå vil et av landene bli slått ut en uke før pokalen skal deles ut i Buenos Aires.

- Det vil bli en kamp av høyeste kvalitet, en som alle ønsker å se og spille i, sier en offensiv Suarez. – Vi vil møte vertene, som har spillere av høy individuell kvalitet, men de kan også til tider være usikre i sitt forsvarsspill.

- Argentina er under press siden de spiller hjemme. De spilte bra i sin siste kamp, men ute på banen vil det være 11 mot 11 og det beste laget vil vinne.

- Vi spilte en av våre beste kamper mot Mexico, men greide ikke å drepe kampen da vi hadde sjansene. Nå ser vi fram mot lørdag, hvor vi har sjansen til å sette tingene på plass.

Brasil og Lucas møter i natt Equador, og vil også være videre til kvartfinalen med minst et uavgjort resultat. Fullstendig oppsett av kvartfinalene i Copa America vil være klart etter at gruppe B er avgjort.