- Bare en ny kamp

Kenny Dalglish foksuerer ikke på rivaliseringen mellom Liverpool og Manchester United i forkant av lagens møte lørdag. Det handler kun om en ny kamp og mulighet til ta tre poeng.

De to store rivalene Liverpool og Manchester United møtes på Anfield lørdag. Kenny Dalglish ser på kampen som en ny mulighet til å ta tre poeng og ta innpå ligalederen.
- Folk sier at dette er den største kampen i sesongen. Jeg ser ikke på noen kamper som store eller små. Det er en ny kamp hvor du kan ta tre poeng ved å vinne, sier Kenny Dalglish til Daily Mirror.

- Den eneste forskjellen denne gangen er det faktum at vi vil komme litt nærmere dem dersom vi vinner. Det er en mulighet til å hjelpe oss selv og på samme tid ødelegge for deres muligheter.

- United har startet sesongen veldig bra. De ligger på toppen av tabellen for øyeblikket, og det er der alle ønsker å være.

Liverpool har vunnet de tre seneste tilsvarende møtene med Manchester United, men Kenny Dalglish mener det ikke betyr noe på lørdag.
- I dette oppgjøret forrige sesong fikk vi belønning for å spille meget bra og vinne 3-1. Men vi kommer ikke til å få noe på lørdag på bakgrunn av hva vi gjorde forrige gang vi møtte United.

- Vi vet hva vi står overfor, og det samme gjør de. Ingen vil få enkle 90 minutter. Det er det Premier League handler om.