- Bellamy elsker denne klubben

Dalglish berømmer bidraget fra Craig Bellamy da 32-åringen scoret i sin første kamp fra start, i sin andre periode på Anfield. Manageren også fornøyd med at flere i troppen fikk verdifull spilletid.

- Jeg synes han var glimrende, svarte King Kenny på spørsmål om Bellamy, som mange mente var Liverpools beste på sydkysten. – Da han kom hit sa vi at han ville bidra og det har ikke tatt ham lenge.

- Han bare elsker å spille fotball. Han er entusiastisk og veldig godt trent. Han elsker denne klubben. Han er en supporter av denne klubben, noe som av og til kan virke noe kunstig, men han er faktisk en supporter som ønsker å gå ut og gjøre det beste for klubben.

- Jeg synes alle i angrepet spilte godt sammen; Suarez, Maxi, Kuyt og Bellamy. Craig er en god fotballspiller, en intelligent spiller og de linket opp bra med hverandre.

Dalglish var også fornøyd med comebacket til Steven Gerrard, og at flere av spillere i troppen uten særlig spilletid nå fikk noen minutter på banen.

- Jack Robinson fikk 90 minutter, likeså Sebastian Coates. Maxi fikk en kamp og spilte bra. Craig Bellamy hadde en glimrende kamp og scoret. Martin Kelly spilte også nesten en hel kamp, slik at det var en god kveld for oss.