- Bellamy er et manageremne

Kevin Keen mener at Craig Bellamy er et fremtidig manageremne, som har hatt en positivt effekt på Liverpool-troppen både på og utenfor banen.

Waliseren skrev under en toårskontrakt med Liverpool i august. Han har siden bidratt med to mål på åtte kamper. 32-åringen har blitt en innflytelsesrik spiller i garderoben, om vi skal tro førstelagstrener Keen.

- Craig er en veldig god tilvekst til vår tropp. Han er meget fin å ha på treningsfeltet. Han er ikke redd for å kritisere folk som ikke gjør ting skikkelig. Han og Carra er like på den måten. Dersom noen tar lett på treningen, vil de bli fortalt det i klare ordelag. Men de opptrer også som erfarne spillere, med oppfordringer og oppmuntrende ord når det behøves. Det er fint å ha slike karer på treningsfeltet, uttaler Keen til Liverpoolfc.tv.

- Craig gir oss en annen dimensjon på banen, uansett om han starter kampen eller kommer inn fra benken. Han kan spille på begge sider, på topp og også bak en spydspiss. Han er atletisk og hurtig. Det er fint å ha ham her, fortsetter førstelagstreneren.

- Han er en fin fyr. Det folk ikke vet er at han bruker tusenvis av pund på fotballskoler i Afrika og mye annet godt arbeid. Jeg liker ham. Han er en fantastisk proff. I fremtiden, om en fem års tid, kan han fort bli intervjuet som manager for et lag i England eller Wales.

- Kenny forhørte seg med Steve Clarke og meg da han hentet inn Craig, for vi hadde jobbet med ham i West Ham. Han er som sagt en fantastisk proff. Han ønsker å gjøre alt riktig, og arbeider ekstremt hardt på trening for å holde seg i form.