- Bra at Gerrard ikke ble tatt ut

Kenny Dalglish synes det er bra at Steven Gerrard ikke ble inkludert i Englands tropp til EM-kvalifiseringskampen mot Montenegro.

Gerrard har bare tre innhopp fra benken for Liverpool så langt denne sesongen, etter sitt langvarige skadeavbrekk. Dalglish mener derfor det var fornuftig av Fabio Capello å utelate ham fra landslagstroppen.

- Det er en fordel for alle at Stevie ikke ble tatt med for England. Han har kommet dit han er nå takket være folkene som har jobbet med ham. Han har selv sagt at han har stor tro på disse folkene. Jeg tror ikke det ville ha vært til hjelp for Stevie eller oss, dersom han hadde reist til Montenegro. Det var en fornuftig avgjørelse der man tok hensyn til alle involverte, uttaler Liverpool-manageren til Echo.

- Landskampavbrekket vil gi spillerne som er på vei tilbake etter skader, som Daniel Agger og Glen Johnson, mer tid til å komme til hektene. Tiden leger alle sår, så forhåpentligvis drar guttene nytte av denne pausen. Vi krysser i tillegg fingrene for at ingen kommer hjem skadet fra landskampene, legger han til.