- Carra er en av de største

Pepe Reina mener Jamie Carragher må regnes som en av de største spillerne i Liverpools historie. Visekapteinen når 665 kamper for klubben mot Newcastle i morgen og tangerer Emlyn Hughes og Ray Clemence.

Jamie Carragher vil ligge på delt 2.plass på listen over spillere med flest kamper for Liverpool når han entrer banen i neste kamp. Da vil bare Ian Callaghan ha flere opptredener for klubben.
- Det er litt av en prestasjon. Å spille 665 kamper for et lag er utrolig. Det sier alt om ham. Carra ligger langt fremme i Liverpool og er trolig en av de beste spillerne som noen gang har spilt for denne klubben, uttaler Pepe Reina til Liverpoolfc.tv.

- Jeg håper det bare er en av mange flere kamper han spiller. Jeg er sikker på at han ikke kommer til å stoppe, men vil fortsette å spille i mange år.

Ian Callaghan nådde 857 kamper for Liverpool.
- Jeg vet ikke om han kan ta ham igjen. Forhåpentligvis kan han det. Han ønsker det, og jeg er sikker på det fordi han er så dedikert. Han elsker det han driver med.

- Hvis han fortsetter å holde formen ved like, så hvem vet. Men tiden går fort for oss alle. Han må nyte det faktum at han har spilt så mange kamper. Forhåpentligvis blir det flere.

Carragher nærmer seg slutten av sin karriere. 33-åringen nevnes som en mulig fremtid manager i Liverpool.
- Han kan bli manager, helt klart, fortsetter Reina.

- Han er den som snakker høyest på banen og har mer managermentalitet enn andre. Jeg forventer at han blir trener en gang i fremtiden.