- Carroll ble offer for svak dømming

Dirk Kuyt mener at Andy Carroll ble frustrert mot West Bromwich fordi han gjentatte ganger ble bortdømt av dommer Martin Atkinson. Nederlenderen skriver snart under på en 12 måneders kontraktsforlengelse.

Dirk Kuyt hevder at lagkamerat Andy Carroll mistet besinnelsen mot West Bromwich fordi han ikke fikk noen form for beskyttelse av dommer Martin Atkinson. Kuyt var en av flere spillere som måtte roe ned Carroll på The Hawthorns, etter at Liverpool-spissen gjentatte ganger ble offer for svært røff behandling fra vertenes midtstoppere uten at dommer Atkinson grep inn.

- Jeg synes dommeren dømte riktig på de sto straffesparkene, men det virker som dommerne har problemer med ting våre spisser gjør. Det var likedan for Fernando Torres. Hver eneste gang de går opp i lufta ser det ut til at det dømmes frispark mot dem. Jeg syns ikke måten Andy ble behandlet på var særlig fair, uttaler Kuyt til The Guardian.

- Det er veldig frustrerende, da du ser spisser på andre lag gjøre akkurat det samme uten at de blir straffet. Det er vanskelig å forstå dette av og til, og dommerne må se på denne situasjonen. Det var grunnen til at Andy ble så frustrert i løpet av kampen. Han følte han burde fått et par frispark. Vi snakket med ham, bare for å forsøke å hjelpe ham til å roe seg ned, forteller nederlenderen.

The Guardian skriver videre at Kuyt vil skrive under på en 12 måneders kontraktsforlengesle med Liverpool en av de kommende dagene. Det vil i så fall innebære at nederlenderen som fyller 31 år i juli vil ha kontrakt med Anfield-klubben til sommeren 2013.

The Guardian skriver også at Liverpool FC venter på å få vite det fulle omfanget av den siste lyskeskaden til Steven Gerrard. Det fryktes at kapteinen må belage seg på et nytt lengre skadeopphold etter å ha slått opp igjen lyskeskaden på trening fredag.