- Carroll er et fantastisk talent

Kenny Dalglish synes en spissduo bestående av Andy Carroll og Luis Suarez høres meget bra ut. Skuffet over at Fernando Torres valgte å forlate LFC.

I et intervju med Liverpoolfc.tv reflekterer Kenny Dalglish over Liverpools transferaktivtet i januarvinduet.
- Det har vært meget hektisk. For bare 48 timer siden var Luis Suarez på vei til klubben. Han er en fantastisk signering. Han er en vi har fulgt lenge og som ble hentet for å forbedre stallen. Han har en fantastisk scoringsstatistikk. For en uruguayaner å dra til Ajax og bli klubbkaptein sier noe om ham som person. Han har vært her et par dager selv om han ikke har kunnet trene mens vi har ventet på papirene og arbeidstillatelsen. Han er en smilende type og ser ut til å ha et godt lynne. Språket vil klart bli en liten barriere. Når han kommer seg over den, er jeg sikker på at han vil være sprudlende. Alle klubbene har behov for å ha det bra i garderoben, og jeg er sikker på at han vil tilføre noe.

- Den andre vi har hentet inn er Andy Carroll. Som alle vet er han en ung gutt med et fantastisk talent. Dette er en stor mulighet for ham. Han var i Englands tropp i fjor og gjorde det bra. Jeg vet at Newcastle er dypt såret over å ha mistet ham, men det er en flott signering for oss.

- En viktig faktor er at begge spillerne ønsket å komme hit. Liverpool var deres førstevalg. Luis hadde andre alternativer, men han valgte å komme hit av de riktige årsakene. Han liker klubben og har sett klubben i tv da han var yngre. Det er nøyaktig det samme for Andy Carroll. Han forlot Newcastle, noe som var meget vanskelig for ham som lokal gutt. Men dersom han skulle dra et sted, var det bare én klubb han ønsket å gå til.

- Det er en fantastisk annerkjennelse for fotballklubben, supporterne, eierne og alle tilknyttet klubben. Eierne har vært fantastisk støttende i dette vinduet. Faktisk er de kanskje litt skuffet over at de ikke fikk inn noen fler

- All tvil angående det å ta klubben fremover er borte nå. Til sommeren vil vi se fremover for å forsøke å styrke det vi har. Det var hektisk, men jeg tror det gagnet fotballklubben mye.

Liverpoolfc.tv: Hvilke kvaliteter tror du Andy Carroll vil tilføre klubben?
- Hvis dere ser på kampen mot oss, scoret han og var involvert i de to øvrige målene. Hvis vi kan få det samme ute av ham i hver kamp som det han viste mot oss, vil vi bli henrykte. Han er bare en ung gutt med et stort talent. Han er en stor fyr, men er også meget god langs bakken, Han har bra føtter, veldig sterk i luften og gir oss tilstedeværelse helt fremme. Han er litt annerledes enn det vi har vært vant til, men det vil ikke forandre på våre prinsipper og filosofier i måten vi ønsker å spille på.

Hva synes du om en spissduo med Suarez og Carroll?
- Det høres meget godt ut for meg. Jeg er sikker på at folk vil trives med å se dem på samme lag.

Eierne kunne neppe ha gjort mer i dette januarvinduet?
- Dt er like ambisiøse som noen andre og forstår at vi må fortsette fremover for alles skyld. De er forberedt på å støtte oss, og de vil gjøre det beste de kan.

- Den gamle formelen med Liverpool Way fra tidligere var ikke en dårlig formel, og de har tydeligvis fulgt den. De ønsker de beste tilvekstene for Liverpool FC ute på banen.

Hva synes du om at Fernando Torres forlot klubben?
- Vi er skuffet over at han har reist, men denne fotballklubben består og fotballklubben vil forsøke sitt beste med å komme seg videre. Fotballklubben vil sette pris på personer som har vært her og gjort sitt for klubben, men vi skal ikke dvele ved fortiden. Vi skal se fremover og forhåpentligvis oppover.

-Jeg tror jeg har sagt det tidligere, men det er ingen på dette stadiet i verden som er større eller bedre enn denne fotballklubben.