- Carroll har ingenting å bevise

Andy Carroll scoret sitt første ligamål for sesongen mot Everton. Kenny Dalglish synes spissen var banens beste spiller, og mener 22-åringen har ingenting å bevise.

- Andy har fått hull på byllen med et ligamål, og det er flott for oss. Luis fikk enda ett, og det er bra for oss. Jeg synes Carroll var den beste spilleren, sier Kenny Dalglish.

- Jeg tror ikke selvtillit er problemet til Andy. Jeg tror problemet med Andy Carroll er pressen, så bare la gutten få leve litt.

- Folk snakker om hans levesett, men ingen vet hva det er. Så hvordan kan dere beskylde ham? Hans statistikk på trening er bedre enn de fleste, men kanskje de bør være skribenter med livlig fantasi.

- Hans prislapp er irrelevant. Han er like viktig for oss som Jay (Spearing), Steven Gerrard, Jamie Carragher, som ikke har kostet oss noe, så glem pengene. Målet er bra, men han har ingenting å bevise for oss.

- Store Andy var uheldig et par ganger tidligere med noen headinger, men han satte ballen fint i mål.

- Vi sa da vi signerte dem begge (Carroll og Suarez) at det var flotte forretninger for klubben. Vi ser ingen grunn til å forandre den meningen. Jeg tror ikke det er noe behov for oss å komme med en ukentlig bulletin om hvordan de har spilt.

- Vi er fornøyd med dem. Andy har jobbet meget, meget hardt på trening. Han får sin belønning på banen.

En journalist lurte på om Carroll vil få enda bedre selvtillit av scoringen.
- Det vil heller ikke skade Luis. Det som også var tilfredsstillende er reaksjonen til Dirk Kuyt etter at han misbrukte straffesparket. Det så ikke ut til å påvirke ham, noe som er tegn på stor viljestyrke. Disse tre hendelse er veldig positive for hver av de tre personene.

Kilder: Liverpoolfc.tv, skysports.com