- Carroll vil få stor betydning

Glen Johnson mener Andy Carroll skremmer livet av motstandernes forsvar. Engelsk presse antyder at spissen kan komme til å spille fra start mot Wales på lørdag.

Andy Carroll og Glen Johnson sluttet seg til Englands treningsleir i Watford i går foran lørdagens EM-kvalifiseringskamp mot Wales på Millennium Stadium. Carroll fikk sin landslagsdebut mot Frankrike i november, men landslagssjef Fabio Capello anser spissen allerede som et nøkkelmedlem i Englands tropp, og Glen Johnson vet hvorfor 22-åringen er høyt aktet av Capello.

- Han skremmer livet av motstandernes forsvar. Alle ser at Andy er en stor “target man”, som kan holde på ballen. Men det er mer i spillet hans enn det. Han er alltid i gang. Man kan strekke spillet ved å gi ham ballen, og han scorer mål, uttaler Glen Johnson til engelsk presse.

- Forsvarere liker ikke måten han spiller på han. Han har overrasket meg med sin utvikling, men i fotball endrer livet seg ganske fort. Det er ingen tvil om at han kan utgjøre en stor forskjell.

Engelske aviser antyder at Carroll vil spille fra start mot wales. Englands assistentmanager Franco Baldini så Carroll i aksjon for Liverpool mot Sunderland på søndag, og er fornøyd med at spissen er i god nok form til å ta del i landskampen. Englands landslagsledelse vil vurdere de neste dagene om Carroll er skarp nok til å spille fra start i Cardiff.

Glen Johnson spiller høyreback på landslaget, men har operert for det meste på venstrebacken under Kenny Dalglish i Liverpool.
- Å bytte posisjon skaper ikke problem for meg. Noen ganger må du gjøre en jobb for laget, og det er viktigere enn meg som individ. Jeg er fornøyd med å tre inn der jeg kan, avslutter Johnson.