- Coates flyr til England i morgen

Presse i Uruguay melder at Sebastian Coates vil fly til England i morgen for å underskrive kontrakten for Liverpool FC. Oppdatert: På plass på fredag.

Mer og mer tyder på at Sebastian Coates er Liverpools stopperkjøp for sommeren. Den 20 år gamle stopperen som ble kåret til turneringens unge spiller i Copa America skal fly til England for å underskrive kontrakten med klubben i morgen melder en sikker Rodrigo Romano, som har base i Montevideo.

Det ble tidligere i dag meldt at klubbene var kommet til enighet om overgangssum, og at Manchester City ikke hadde fulgt opp den varslede interessen sin med å legge inn bud. Romano tror en offentliggjøring fra Liverpool FC vil komme i løpet av morgendagen eller på fredag.

Flyturen fra Montevideo til England er på omlag 14 timer.

Oppdatert: Velinformerte Martin Charquero skriver på Twitter at Coates kommer til å sette seg på flyet i morgen. Det blir meldt at han vil fly fra Uruguay klokken 10 i morgen. Det vil si 15.00 norsk tid. Dermed vil han trolig lande på britisk jord rundt midnatt, og få en natt søvn før han kan gjennomgå den medisinske sjekken og underskrive kontrakten på fredag.