- Det er en herlig følelse

Stewart Downing er glad for at han endelig er klar for Liverpool. Han ser fram til å løpe ut foran røde fans og spiller hvor manageren måtte ønske å benytte ham.

- Det er en herlig følelse og jeg er glad for å være her, forklarer Stewart Downing til liverpoolfc.tv etter at det lenge har vært klart at den engelske landslagsvingen har stått høyt oppe på ønskelisten til LFC. – Det har dratt ut og jeg har måttet vente noen uker, men jeg er virkelig fornøyd at jeg nå er her.

- Med den tradisjonen, manageren og spillerne som vi har her, var det veldig fristende å komme hit. Med en gang jeg kjente til deres interesse var det bare én plass jeg ønsket meg til.

- Det vil bli stort å løpe ut på Anfield. Det er alltid fint å komme hit og spille, atmosfæren er alltid glimrende og fansen er briljant.

- Da jeg ønsket å komme til Liverpool, tenkte jeg først på det – å spille på Anfield foran disse supporterne. Jeg ser virkelig fram til det.

- Det kunne vært fint å vinne noe, sier 26-åringen som fyller 27 år senere i måneden om framtidsutsiktene med Liverpool. - Jeg er sikker på at det vil være målet til alle her, ikke bare for meg.

- Mitt mål er å komme på laget, spille bra og gi noe tilbake siden manageren virkelig har stått på for å få meg hit.

- Det avhenger av hvor manageren ønsker at jeg skal spille, svarer Stewart på hvor han ser sin posisjon på laget. – Under forrige sesong hos Aston Villa spilte jeg på høyresiden, men jeg kan også spille på venstrekanten.

- Det å score noen mål og legge opp til noen for de som spiller på topp, det er hva jeg håper på.