- Det føles som LFC igjen

Steven Gerrard mener at infrastrukturen utenfor banen nå er på plass til å få Liverpool tilbake i toppen av engelsk fotball.

Steven Gerrard er imponert over hva eierne Fenway Sports Group har gjort siden de overtok eierskapet i oktober. Ansettelsene av Kenny Dalglish, Damien Comolli og Ian Ayre har vært positivt for klubben.
- Nå ser klubbens struktur, fra topp til bunn, ut til å være riktig, sier Steven Gerrard til LFC Weekly.

- De nye eierne foretar de riktige beslutningene. De har fått Damien (Comolli) som fotballdirektør, noe som er en god ansettelse. Ian Ayre er ny daglig leder, noe som også er positivt.

- Og Kenny er tilbake. Han er Liverpool tvers igjennom. Det føles mer som en solid struktur. Det føles mer som Liverpool. Folk snakker bare om et nytt lag nå, og for meg er det slik det bør være.

Kenny Dalglish kom inn som manager i januar, og det var en av mange gode avgjørelser fra Fenway Sports Group. Skotten løftet Liverpool opp fra 12. til 6. plass i Premier League.
- Det er hans kvaliteter som menneske som gjør ham til en spesiell manager. Alle spillerne vet at hans dør alltid står åpen uansett hvilket problem du har. Det betyr likevel ikke at han for myk, det motsatte faktisk. Hvis han er misfornøyd, så forteller han deg det.

- Hans managerferdigheter står ikke tilbake for noen fordi han vet når noen trenger en langstrakt arm og forstår også når noen har behov for en oppmuntring.

- Det har blitt bevist at med litt mer modenhet og ekstra tid på banen, har vi bedre spillere enn vi trodde.

- Treningene har blitt forenklet. Nå er det nærmere kamptempo. Steve Clarke og Sammy (Lee) er begge veldig gode trenere. De jobber godt sammen. Du ønsker ikke å gå glipp av en eneste treningsøkt.

- Hvis treningene er konkurransepregede, så legger du deg opp gode vaner. Du blir vant til å jobbe i et tempo, og det blir lettere å ta det med inn i kampene. Jeg vet ikke om jeg har rett, men det er slik jeg føler det.

Stemningen er forandret siden januar. Kenny Dalglish har samlet spillere og fans.
- En ny manager kom inn og ga spillerne mye tro og tillit. Han henter inn en ny trener og treningene blir annerledes. Spillerne liker treningene. Supporterne er henrykt over å ha Kenny tilbake.