- Det var en kampanje mot Roy

Manchester United-manager Alex Ferguson går ut og forsvarer Roy Hodgson, etter at han mistet jobben på Anfield. Uavgjort for Australia i AFC Asian Cup.

Roy Hodgson får i dag støtte fra sin venn Alex Ferguson, etter at han mistet jobben på Anfield etter kun et halvt år. Han mener det var en kampanje om å få han ut, men at han var god nok for jobben.

- Jeg har alltid støttet Roy. Det var åpenbart en kampanje for å få han ut - det er det ingen tvil om. Det er skuffende, fordi han hadde erfaringen for å kunne gjøre jobben, men ikke spillerne tydeligvis, sier Ferguson i et intervju med Henry Winter i Daily Telegraph.

Uavgjort for Australia
Brad Jones satt på benken da Australia spilte 1-1 mot Sør-Korea i AFC Asian Cup. Eks-røde Harry Kewell spilte hele kampen.

Australia leder gruppen foran nettopp Sør-Korea, på bedre målforskjell. På tirsdag er neste kamp, og Brad Jones og co skal møte Bahrain i siste gruppespillskamp. Dette mesterskapet er grunnen til at Tim Cahill ikke vil spille for Everton på søndag. Han har som kjent scoret alle de tre målene de blå har scoret på Anfield på sine åtte siste forsøk.