- Det var et innlegg

Liverpool-forsvarer Brad Smith scoret det første målet da England slo vertsnasjonen Serbia 3-0 i U17-EM på mandag. Nå innrømmer venstrebacken at scoringen kom på et innlegg.

- Jeg må innrømme at scoringen kom på et innlegg, men det så ut som et skudd, og jeg var henrykt, sier Smith til det engelske fotballforbundets nettside.

- Etter som jeg er sideback, var dette mitt første mål for England. Jeg er meget glad, legger han til.

Seieren sendte engelskmennene til semifinalen, der de møter Holland i morgen.

- Det var et godt resultat for oss. Vi begynte ikke turneringen bra, men vi har klart å gå videre og nådd semifinalen.

- Vårt mål var å vinne mandagens kamp, og kvalifisere oss for VM. Det klarte vi. Når vi fikk høre resultatet fra den andre kampen, var det en bonus for oss. Nå gleder vi oss til å møte Holland.

- Jeg har sett et par av Hollands kamper her borte, og det virker som de er et bra lag. Vi vil også se noen DVD'er av de, og sørge for at vi er godt forberedt til kampen.

Smith hadde ikke spilt landskamper før han ble plukket ut til å spille eliterunden i EM-kvalifiseringen i Belgia i mars. Men nå er han fast inventar på U17-landslaget.

- Det har vært en fin erfaring å ta med seg for meg. Først i Belgia og nå her i sluttspillet. Og nå får jeg sjansen til å spille i VM, noe som blir enda bedre. Det blir en stor opplevelse for oss, og vi ser frem til det, og spiller selvsagt for å forsvare plassene våre nå.

Klubbkameratene Adam Morgan, Jack Dunn, Matty Regan og Raheem Sterling er også aktuelle for VM-troppen som sendes til Mexico i sommer.

- Det er alltid fint å ha folk fra egen klubb sammen med seg, slik at vi kan hjelpe hverandre med å finne oss til rette. Det hjelper alltid ha noen kamerater rundt seg. Det har vært lett å finne seg til rette i gruppen, og jeg setter pris på å være en del av landslaget.