- Det var et smart trekk å ansette Kenny

Harry Redknapp mener det var et smart trekk av Liverpool FC å ansette Kenny Dalglish som Roy Hodgsons etterfølger. Redknapp mener også at Dalglish er heldig, som fortsatt har Steven Gerrard og Jamie Carragher i sine rekker.

- Da Kenny tok over Liverpool igjen, leste jeg til stadighet at han ville slite fordi han hadde vært borte fra fotballen for lenge. Folk ville ha deg til å tro at alt handlet om moderne metoder nå, men faktum er at spillet ikke har forandret seg så mye, uttaler Tottenham-manager Harry Redknapp til Daily Mail.

- Du må fortsatt forsøke å holde ballen i eget lag, må du ikke? Både Kenny og jeg er fortsatt managere fordi vi ikke har mistet entusiasmen for spillet. Ingen av oss må jobbe for å betale ned renter og avdrag på huset. Vi er her fordi vi elsker å drive med dette, fortsetter han.

- Roy Hodgson er en mann jeg respekterer, og jeg synes synd på ham på grunn av det som skjedde i Liverpool, men jeg må si at det var et meget smart trekk å hente Kenny tilbake. Kenny er en sann legende, og han har brakt den gode følelsen tilbake til klubben. At han er tilbake har gitt hele klubben et løft.

- Kenny har gjort det helt klart at det ikke er fasiliteter som definerer en stor fotballklubb, men folkene i klubben. Og han har helt rett, sier Redknapp.

- Kenny har hentet en ryggrad til Liverpool, i form av Luis Suarez, Charlie Adam, Stewart Downing, Jordan Henderson, Jose Enrique, Craig Bellamy og Andy Carroll. Han har brukt mye penger, og noen vil hevde at han har brukt for mye penger på et par av dem. Men Liverpool kommer til å kjempe med Arsenal og oss selv om fjerdeplassen i Premier League. Skal vi være ærlige, så ser det ut til at Manchester United, Manchester City og Chelsea vil legge beslag på de tre øverste plassene.

- Kenny var heldig som kunne gå inn i klubben og finne Jamie Carragher og Steven Gerrard der. De representerer alt Liverpool står for. Jeg er sikker på at Carragher vil bli Liverpools manager en dag. Han er en av de store personlighetene i dagens fotball. Da vi møtte Liverpool i fjor, ødela Carragher skulderen sin. Han hadde store smerter, men på vei ut av banen fortalte han legen at han måtte sette ned farten. Og han ropte til fyren som erstattet ham at han måtte få opp farten og få på seg utstyret sitt. Han aktet ikke å forlate banen før erstatteren var klar, uansett hvor store smertene var. Det er ikke noe du ser til vanlig, men det er Carragher, er det ikke?