- Det var utrolig

Liverpool FC var tilbake på Merseyside i morgentimene i dag. Administrerende direktør Ian Ayre takker folket i Malaysia for et uforglemmelig opphold.

Liverpool har besøkt Kina, Malaysia og Singapore på Asia-turneen. Mottagelsen i Malaysia er noe som kommer til å bli husket.
- Det var utrolig. Jeg har bodd i den delen av verden i mange år, men selv jeg undervurderte hvor spesielt det ville bli med over 80000 på stadion, tusenvis så oss trene og tusenvis møtte oss på evenementer, sier Ian Ayre til Liverpoolfc.tv.

- Alle involverte, enten det er spillere, støtteapparat eller sponsorer, ble kraftig imponert over hvor begeistret folk var og hvor storartede de var.

- Det er viktig å reise så langt for å se nivået på støtten. Det er flott både for de unge og de nye spillerne å se hva denne klubben betyr for folk og hvor viktig trøyen de bærer er.

Ian Ayre har allerede antydet at Liverpool vil returnere til Asia i 2013.
- Det tok oss over 100 år å komme hit for første gang. Jeg er sikker på at det ikke vil ta oss så lang tid å returnere. Vi vil nemlig aldri glemme velkomsten vi fikk her.