- Det viktigste er å vinne

Pepe Reina liker å holde buret rent, men poengterer at det er langt viktigere å vinne kampene enn å unngå baklengsmål.

Da Liverpool slo West Bromwich 2-0 på The Hawthorns på lørdag var det bare tredje gang på ti ligakamper denne sesongen at Reina klarte å holde buret rent. Et usedvanlig lavt antall til spanjolen å være.

Seieren over West Bromwich er også den eneste gangen denne sesongen at Liverpool har holdt buret rent når motstanderen har avsluttet kampen med 11 mann på banen. De to andre «smultringene» kom i bortekampene mot Arsenal og Everton, som begge fikk en mann utvist.

Reina har ord på seg for å holde buret rent i mange kamper hver sesong. Han brukte bare 92 ligakamper på å registrere 50 kamper uten baklengsmål, og slettet dermed en av Ray Clemence sine rekorder. 29-åringen har vunnet den prestisjetunge utmerkelsen Golden Glove, for flest kamper uten baklengsmål i Premier League, hele tre ganger.

- Det er alltid hyggelig når laget forsvarer seg bra og vi unngår baklengsmål. Men jeg ønsker bare å vinne kamper, og hadde takket ja til å vinne 2-1 i alle kamper. Etter seieren over West Bromwich er alle fornøyde. Laget spiller veldig bra nå, så selvtilliten er høy, uttaler Reina til Liverpool Echo.

- Vi vet at dersom vi spiller opp mot vårt beste så vil det ikke være mange lag som slår oss, så vi må fortsette å prestere på det nivået. Nå må vi holde koken fremover, og spille på samme måte som vi har gjort den seneste tiden.

Reina var Liverpools kaptein på lørdag, i Steven Gerrard og Jamie Carraghers skadefravær. Det ble en rolig dag på jobben for sisteskansen, som kunne se at Andy Carroll og Luis Suarez på topp hadde en langt travlere dag på «kontoret».

- Både Luis og Andy spilte veldig bra, og de begynner å forstå hverandre veldig bra nå. Vi må fortsette slik. Nå handler det om stabilitet, gode holdninger og å beholde konsentrasjonen i hver eneste kamp fremover.

Sommerkjøpene Charlie Adam, Jordan Henderson og Jose Enrique spilte også bra på The Hawthorns, og Reina mener at det «nye» laget nå begynner å sette seg.

- Det var dette de nye spillerne ble hentet inn for, nemlig å forbedre troppen. De må levere varene for laget, og det gjør de meget bra. Men det gjenstår å se om vi klarer å holde oss på dette nivået, og holde dette gående fremover.