- Det vil bli rotasjon på laget

Kenny Dalglish har nå en stor stall å rutte med. Under gårsdagens pressekonferanse på Melwood presiserte manageren at når spillere ikke spiller, er det ikke fordi disse har blitt droppet, men fordi han har valgt å rotere på laget.

Dalglish understreker at rotasjon på laget er nødvendig dersom Liverpool skal kunne kjempe om trofeer både i ligaen, ligacupen og FA-cupen.

- Det er viktig at folk forstår at det ikke skjer særlig ofte at spillere blir droppet nå til dags. Alle fotballklubber gjør endringer på laget. Du vil ikke se eksakt de samme navnene i lagoppstillingen i august i år, sammenlignet med august i fjor. Du tar dine avgjørelser ut i fra det du ser selv, sier Liverpool-manageren.

- Du tar også i betraktning motstanderen og dine egne spillere. Som jeg sa i forrige uke; vi har ikke et lag, vi har en tropp. Og vi har en veldig sterk tropp. Det er det viktigste, føyer han til.

- Det er logisk å anta at det vil være ulike fjes på laget hver uke. Men vi bytter ikke spillere for byttingens skyld. Vi gjør det for at fotballklubben skal dra fordeler av det.

- Spillerne forstår dette bedre enn hva andre folk kanskje gjør. I dagens fotball er det et faktum at det vil bli forandringer på laget.

- Ser man tilbake i tid, vil man se at jeg roterte på laget også i min første periode som Liverpool-manager. Det var først etter at noen begynte å si at man ville rotere på laget at det kom kritiske røster på banen. Fotballfans forstår dette. De ønsker å se oss spille så godt som mulig, og oppnå så gode resultater som mulig.