- Det viser stallens styrke

Kenny Dalglish var henrykt etter 2-0 mot Arsenal. Han synes seieren viser at troppen er bedre enn forrige sesong. Synes laget fortjente seieren mot et noe svekket hjemmelag. God reklame for Premier League.

Liverpool byttet inn Raul Meireles og Luis Suarez da 20 minutter gjensto. Begge spilte en viktig rolle i Liverpools første seier borte mot Arsenal siden februar 2000. Suarez la press på Miquel og ballen gikk i mål etter å ha truffet Aaron Ramsey i brystet. Deretter spilte Meireles frem Suarez til vinnermålet.
- Det er et vanvittig godt innbytterpar å sette inn, sa Kenny Dalglish ifølge Liverpoolfc.tv til journalister etter kampen.

- Vi er meget fornøyd med Andy Carrolls arbeid, og også Dirk Kuyts, men når du sender innpå to spillere av slik kvalitet fra benken, så ville det være galt om vi ikke gjorde et forsøk.

- Jeg synes vi fortjente et mål. Det er derfor jeg sier at troppen er bedre enn i fjor. Dette er et godt eksempel på hvor sterk spillerstallen er.

Både Liverpool og Arsenal hadde noen sjanser i kampen. Emmanuel Frimpong fikk sitt andre gule kort, og dermed marsjordre, for en takling på Lucas Leiva.
-Det var fantastisk reklame for Premier League. Det er verdt å nevne kvaliteten på spillet til begge lag.

- Sett kampen igjennom fortjente vi trolig seieren. Vi visste at de hadde problemer før kampen. De hadde kanskje ikke sitt sterkeste lag på banen, men vi kan bare spille mot dem som er på banen. Vi visste at det ville være kvalitet uansett hvem de hadde på banen.

- Jeg synes vi spilte spesielt bra, vi bare skyggela det og fortjente trolig å vinne.

Dalglish viser også sympati for Arsène Wenger. Arsenal har bare vunnet to av de seneste 13 Premier League-kampene.
- Noen ganger er det perioder i løpet av sesongen når det går bedre enn andre ganger. Arsenal er en fantastisk fotballklubb. Arsène Wenger har gjort en utrolig jobb her. Jeg antar de har hatt bedre tider enn de har hatt nylig, men det er ikke opp til oss å vurdere det.