- Dette er bare begynnelsen

Luis Suarez har imponert mange med sin gode start i Liverpool-trøya. Uruguayaneren lover nå at fansen kan vente seg mer fra den kanten, selv om han er litt frustrert over at det går lang tid mellom hver gang han får spille kamp.

Dessverre vil ikke Suarez spille mer en maksimum to kamper for Liverpool i løpet av den kommende måneden. Dette skyldes at de røde er ute av FA-cupen, samtidig som uruguayaneren ikke er spilleberettiget i Europa League, etter å ha spilt europacupfotball for Ajax tidligere i sesongen.

- Det er veldig vanskelig for meg å spille en uke, og så må jeg vente to uker på min neste sjanse. Jeg spilte en kamp nå, og så går det lang tid før jeg får mulighet til å spille den neste. Derfor er det vanskelig for meg å komme i toppform, uttaler Suarez til Liverpool Daily Post.

- Men jeg trener veldig bra nå, så når sjansen til å spille kamp byr seg igjen, vil jeg være klar om laget trenger meg, legger han til.

- Jeg tror det vil gå en stund før fansen her ser meg på mitt beste. Det er hva jeg jobber mot hver eneste dag, å yte maksimalt for fansen, men jeg er ikke den viktigste oppi alt dette. Det viktigste var at vi slo Manchester United, og at vi fortsetter å ta tre poeng i kampene som kommer.

- Jeg er veldig glad for seieren, men det viktigste er som sagt at laget fortsetter å plukke poeng. Søndagens kamp var en god kamp for meg, og en god kamp for laget.

- Atmosfæren på stadion var akkurat slik jeg håpet den skulle være. Det var strålende. Det er stort for en ny spiller, og en spiller som har spilt bare tre kamper etter overgangen til Liverpool, å få en slik støtte fra publikum som jeg gjorde på søndag. Det var fantastisk.

Dirk Kuyt «stjal» den første scoringen fra Suarez, men det bryr ikke uruguayaneren seg om.

- Jeg har snakket med Kuyt om det første målet. Det er ikke viktig hvem som scoret det. Det er viktigere at ballen gikk inn. Jeg er bare glad for at den gjorde det.

- Dirk vet hvordan han skal være på rett sted til rett tid, fordi han er en spiss. Spisser må besitte slike kvaliteter, og det beviste han at han gjør mot Manchester United.