- Disse unge guttene vil lære av dette

Liverpools unge reservelag ble slått 3-0 av Sporting Lisboa i NextGen Series i går kveld. Kenny Dalglish mener at de unge Liverpool-spillerne vil ha lært mye av oppvisningen til portugiserne.

- Dette er en utdanningsprosess for dem. Dette er en fin erfaring å ta med seg for våre gutter. De vil studere opptakene, analysere og utdanne seg selv gjennom det de ser av egen prestasjon. Det er hva dette handler om for dem. Det er grunnen til at det kalles Next Generation. Du forsøker å utdanne og utvikle spillerne, og se hvilke fremskritt de gjør etter dette, uttaler King Kenny til Liverpoolfc.tv.

- Sporting Lisboa er fantastiske når det gjelder å få frem spillere og utvikle dem til førstelagsmateriale, både for sin egen klubb og for andre klubber når de selger dem videre. De er trolig best i Portugal på dette.

- Vi visste det ville bli en vanskelig kamp, men jeg tror vårt lag er bedre enn hva det fikk vist i går. I annen omgang tok det seg opp litt, og vi fikk et par muligheter. Hadde vi scoret på de sjansene, ville det ha blitt interessant. Vi kunne ha lagt litt press på dem da.