- Døm Carroll etter sesongen

Charlie Adam avviser kritikken av Andy Carroll og mener at lagkameraten og andre nye spillere i Liverpool fortjener å få en hel sesong før man kan ta en vurdering.

Andy Carroll har startet åtte ligakamper denne sesongen, og kommet inn som innbytter fem ganger i Premier League. Mannen som kostet £35M fra Newcastle har scoret to ganger i ligaen, borte mot Everton og West Bromwich. Manglende suksess har skapt kritikk, og også ulike oppfatninger blant fansen. På den nåværende avstemningen på forsiden av liverpool.no, er det for eksempel omtrent like mange som ønsker at Carroll skal spille fra start mot QPR, som de som mener at han fortjener å sitte på benken.

- Andy er fortsatt ung, sier Charlie Adam i en kommentar. – Vi har en ung tropp og vi lærer. La folk bli vurdert over en hel sesong, mener den skotske lagkameraten til Carroll.

- Uansett hvordan du gjør det er det noen som vil tvile på deg. Du kan være den beste spilleren i verden og noen vil greie å finne noe de ikke liker, det hele dreier seg om meninger.

- Vi prøver fortsatt å bli kjent med hverandres spill, legger Adam til foran lørdagens møte med Queens Park Rangers.

- Vi har hentet inn syv eller åtte nye spillere og det vil til tider være vanskelig, men til slutt vil kvaliteten komme fram.

- Jeg synes ikke vi har gjort det så verst denne sesongen så langt, men vi vet vi kan gjøre det bedre.