- E-cup fortsatt mulig

Jamie Carragher mener Liverpool fortsatt kan kvalifisere seg for Europa til tross for 1-2 mot West Bromwich på lørdag.

West Bromwich avgjorde på et straffemål i det 89. minutt. Liverpool ligger fem poeng bak Tottenham, men London-laget har én kamp mindre spilt. Lagene møtes dessuten på Anfield i nest siste ligarunde. Jamie Carragher utelukker ikke at de røde kan ta seg forbi og ta en e-cupplass. 
- Jeg tror ikke at det å ta tape et ekstra poeng på et sent mål vil avgjøre hvordan vi avslutter sesongen, uttaler Jamie Carragher til Liverpool Echo.

- Vi har fortsatt litt å ta igjen på Tottenham. De spilte bare uavgjort. Dersom vi hadde vunnet, ville vi ha redusert avstanden til dem.

- Det har vært mange ganger denne sesongen vi har trodd at muligheten for e-cup var over. Wigan hjemme, West Ham borte.

- Men så får du et par et gode resultater etterpå og du er med igjen. Med dette tapet ser det ut som vi er enda lengre unna. Men du vet aldri – et par gode resultater og vi kan være med igjen.

- Vi beseiret Man Utd etter tap mot West Ham. Forhåpentligvis kan vi gjøre det samme mot Man City og gi alle et løft. Vi må gjøre det igjen.

Liverpool mistet Glen Johnson og Daniel Agger tidlig med skade mot West Bromwich. Carragher ønsker ikke å bruke det som en unnskyldning.
- Det er ikke ideelt at to spillere blir skadet de første 25 minuttene. Vi har også en del skader med Fabio Aurelio og Martin Kelly ute.

- Men skader er en del av spillet. Du må håndtere det. Det er det du har troppen til. Det skjer med andre lag, så vi kan ikke bruke det som unnskyldning.

Visekapteinen synes det var frustrerende å miste alle poengene i sluttminuttene.
- Det er alltid frustrerende å tape en kamp, spesielt så sent. Hvis dere ser på sesongen, har vi ikke spilt så mange uavgjort. Dette er en kamp der uavgjort ikke hadde vært det verste resultatet etter et landslagsavbrekk.

- Vi var ikke på vårt beste, og det har skjedde noen ganger denne sesongen. Et par uavgjorte her og der ville ha gitt oss tre eller fire ekstra poeng. Dette er ytterligere ett poeng avgitt.

Gjenstående kamper:
Liverpool: Man City (H), Arsenal (B), Birmingham (H), Newcastle (H), Fulham (B), Tottenham (H), Aston Villa (B).

Tottenham: Stoke (H), Arsenal (H), West Brom (H), Chelsea (B), Blackpool (H), Man City (B), Liverpool (B), Birmingham (H).