- En av de dagene da alt lykkes

Liverpool er oppe på 5.plass i Premier League igjen etter å ha slått Fulham 5-2 på bortebane. Jamie Carragher mente at laget hadde en av de dagene der alt lykkes.

- Vi har spilt bra i det siste, selvtilliten er høy og vi ser frem til kampene. Dette var en av dagene da alt lykkes, uttalte Carragher til Sky Sports etter kampslutt.

- Vi spilte meget bra, spesielt i starten med de tidlige målene. Det er morsomt når du vinner. Nå ønsker vi å holde seiersrekken gående. Supporterne vil være glade. Det har blitt sent på kveld for oss nå, og vi må fokusere på det som skal skje mot Tottenham, la han til.

Liverpool ligger nå foran Tottenham på tabellen, før Spurs møter Manchester City på bortebane i morgen. En viktig kamp sett med Liverpool-øyne. Men Carragher har allerede begynt å se frem til neste sesong, etter at han i dag spilte sin kamp nummer 666 for klubben.

- Neste sesong starter alle med blanke ark igjen. Vi håper vi kan ta med oss denne gode formen inn i neste sesong, men jeg vil ikke komme med dumme uttalelser eller bidra til at forventningsnivået blir hevet.

Manager Kenny Dalglish var meget godt fornøyd med 5-2 seieren.

- Spillet var fantastisk. Spillerne skal ha honnør for sin profesjonalitet. Vi startet veldig bra. Fotballen som spillerne leverte var strålende. Bevegelsene, innsatsen og måten vi hindret Fulham å spille på var bra. Fulham forsøkte seg i annen omgang, men vi klarte å matche dem, sa King Kenny til Sky Sports.

- Maxi er en veldig dyktig spiller. Flere baller falt ned i beina hans inne i feltet, men du må være der og sette dem i mål. Det har han gjort. Du kan ikke score om du ikke spiller, og han har hatt noen kamper fri, men har kommet sterkt tilbake. Jeg henrykt for ham og alle andre.

- Vi har gjort det fantastisk bra siden januar, og det skal spillerne ha honnør for. Steve Clarke, Sammy Lee og staben skal også ha sin del av rosen. Dette er ikke en enmannsjobb. Nå får vi bare forsette, og se hva som skjer.

På spørsmålet om permanent kontrakt hadde Dalglish det samme gamle svaret.

- Vi vil fortelle det til dere når vi har noe å fortelle. Ingen er under press for å gjøre noe. Når vi vinner 5-2 spiller det ingen rolle hvem som er manager.

Lagkaptein Steven Gerrard tror imidlertid kontrakten til Dalglish er like rundt hjørnet.

- Jeg er sikker på at den er like rundt hjørnet. Jeg er sikker på at eierne står klar til å skrive kontrakt med ham.