- En av de største kampene denne sesongen

Jay Spearing påpeker at spillerne er svært ivrig etter å slå tilbake fra 1-2-tapet mot West Bromwich og få ambisjonene om e-cupspill på rett spor med seier mot Manchester City i morgen.

Etter gårsdagens seier mot Stoke har Tottenham nå et forsprang på hele åtte poeng ned til Liverpool når syv ligakamper gjenstår. Tre poeng mot Manchester City i morgen blir nødvendig om Liverpool skal holde liv i håpet om e-cupspill neste sesong.
- Jeg tror det er en av de største kampene vi har hatt så langt denne sesongen, forteller Jay Spearing til LFC TV.

- Vi var alle meget skuffet over prestasjonene våre mot West Bromwich i forrige uke. Det er nedtur å måtte vente en hel uke på å komme ut på banen igjen og bevise overfor folk at vi kan kjempe på dette nivået.

- Vi har mye å spille for i de siste syv kampene. Jeg kan ikke se hvorfor vi ikke kan havne på 5.plass. Dersom resultatene går vår vei, kan vi konsentrere oss om våre egne kamper og ta hver kamp som den kommer. Vi kan begynne med få et brukbart resultat på mandag.

Spearing har startet de to seneste kampene, mot Sunderland og West Bromwich.
- Jeg var fornøyd mot Sunderland, men litt skuffet mot West Bromwich. Jeg synes ikke jeg ble involvert så mye som jeg ville ha likt. Fra et personlig ståsted ønsker jeg å gå ut og bevise at jeg kan spille mot de beste spillerne i verden, og Manchester City har mange av dem. Og det er ikke bare jeg, hele laget ønsker å gjøre det samme.

I forrige kamp beseiret City Sunderland hele 5-0 på City of Manchester Stadium. Roberto Mancinis mannskap ligger på 4.plass i Premier League.
- Jeg tror det tok lang tid for dem å bli samspilte som lag. Etter hvert som sesongen har gått, har de blitt mye bedre og mer stabile.

- De er villig til å kjempe for laget. De er i semifinale i FA-cupen og har mange store kamper fremover, men på mandag kan vi forhåpentligvis gi dem starten på en dårlig periode.

- De er fortsatt med (i tittelkampen). Alle beseirer hverandre i Premier League, så vi må kanskje vente helt til den siste uken for å finne ut hvem som fortsatt er med i kampen.

Da Liverpool gjestet på City of Manchester Stadium tidligere denne sesongen, vant City hele 3-0.
- Vi spiller på hjemmebane. Etter vår seneste Premier League-kamp, hjemme mot Manchester United, kan jeg ikke se hvorfor vi ikke skal få noe ute av kampen.

- Hvis vi spiller slik vi vet vi kan på hjemmebane, tror jeg vi kan gi dem mange problemer.